Legendarische Handelaar roept DeFi Bullish

Legendarische Handelaar roept DeFi Bullish, Claims Ethereum Could Soon Rally op

De DeFi-sector heeft de afgelopen weken hoger geschreeuwd, met de aanhoudende stabiliteit gezien door Bitcoin zijn prijsactie te stimuleren.
Het ethereum, dat de ruggengraat van deze sector Bitcoin Evolution blijft, is ook stabiel en volgt BTC sinds kort op de voet.
Als ETH hoger op korte termijn kan duwen, kon het tot verdere rugwinden leiden die de DeFi sector steunen en de penningen binnen het helpen verdere aanwinsten zien.
Hij merkt specifiek op dat ETH spoedig voorbij $470 opnieuw kon duwen, wat de gedecentraliseerde financià „le sector kon helpen beduidend verdere impuls in de dagen en de weken zien vooruit.

Ethereum heeft de DeFi-sector de laatste tijd een aantal sterke rugwinden bezorgd, met zijn recente stabiliteit die het mogelijk maakt om als een sterke basis voor de markt te fungeren om op te groeien.

Bitcoin heeft de prijsactie van Ethereum stevig begeleid, waardoor het voor ETH van vitaal belang is dat BTC stabiel blijft rond zijn huidige prijs en niet te veel volatiliteit ziet.
Herladingen en gratis spins zijn elke dag beschikbaar, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!

Als Bitcoin begint met het zien van een onafhankelijke rally die ten koste gaat van altcoins of lager duikt en tegenwind creëert voor de geaggregeerde markt, kan het de groei vertragen die de „blue-chip“ lopers in de DeFi-sector zien.

Deze penningen hebben de laatste tijd een enorme impuls gekregen, waarbij de afgelopen twee weken veel winst is geboekt met 100% of meer.

Een handelaar is van mening dat Ethereum snel hoger zou kunnen oplopen en DeFi zou kunnen helpen om de groei te doen stijgen.

Ethereum volgt de Bitcoin als DeFi-markt duwt hoger.

Ethereum is de afgelopen dagen en weken stabiel geweest binnen de bovenste 400 dollar regio.

Eerder deze week, probeerden de kopers om de cryptocurrency boven $470 te houden, op welk punt het instroom van het verkopen van druk onder ogen zag die het naar zijn huidige prijs van $453 stuurde.

DeFi tokens hebben gezien sommige immense kracht ten opzichte van de rest van de markt, met veel handel omhoog meer dan 100% van hun recente dieptepunten.

Top Trader vorderingen ETH kon Rally als DeFi groeit Bullish

Een zeer gerespecteerde trader – bekend om zijn zeven-cijferige posities – legde in een recente tweet uit dat hij verwacht dat Ethereum zich op korte termijn zal herstellen naar $471.

Hij merkt op dat dit komt als de DeFi-sector steeds meer toeneemt.

„DeFi ziet er vrij neutraal tot bullish en ik denk dat ETH ziet er klaar voor een 471 weerstand kraan. Toegevoegd aan longs. Zal meer op 471 breken en houden ook.“

Waar de Ethereum-trends vervolgens misschien een beetje afhangen van Bitcoin, maar er is een kans dat de stijgende kracht die de DeFi-munten zien, helpt om ETH hoger te laten schommelen.