Immediate Edge randtest en ervaring

Deze review is onderdeel van een crypto exchange review serie. Onze laatste beoordelingen evalueerden Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, Gemini, en Coinbase Pro. Periodiek zal de inhoud van dit artikel worden bijgewerkt als Immediate Edge nieuwe functies of nieuwsfeiten met betrekking tot de uitwisseling naar buiten brengt. We publiceren beoordelingen voor elk van de top beurzen, dus mis geen van deze updates door lid te worden van onze Telegram groep.

De lezers die al handelen met Immediate Edge, meld u aan voor een Shrimpy account om te beginnen met het automatiseren van uw handelsstrategie. Het duurt slechts 5 minuten om het op te zetten en kan het rendement van een eenvoudige buy-and- hold strategie met meer dan 305% verhogen!

Ga naar een willekeurige cryptocurrency investeerder en vraag hem drie beurzen te noemen. We durven er meer dan een paar satoshis om verwedden dat hun antwoord Binance, Coinbase en Immediate Edge zal zijn.

Oké, misschien zouden ze Binance, Coinbase en Bitmex zeggen – maar Immediate Edge zou er zeker ergens tussen staan. Ons punt, hoe onnauwkeurig het ook is, is dat Immediate Edge zich in die elitesfeer van overweging bevindt die het in de buurt van het begin van elk cryptogerelateerd gesprek brengt.

De oorsprong van Immediate Edge is gehuld in mysterie. Ooit bood CoinDesk iets wat leek op een profiel van de beurs, maar zelfs zij hadden het moeilijk om conclusies te trekken.

Het blijkt dat de oprichter van Immediate Edge Raphael Nicolle was, een Fransman die de beurs al in 2012 lanceerde. Bitcoin zelf ging pas drie jaar eerder van start, en het beruchte Mt. Gox pas het jaar daarvoor. In alle opzichten is Immediate Edge dus waarschijnlijk de vroegste cryptocurrency exchange die nog actief is.

De echte verrassing hier is dat niet alleen Immediate Edge al in 2012 begon met handelen, maar dat haar populariteit en positie als crypto pijler alleen maar is toegenomen met het verstrijken van de tijd. Toen Nicolle Immediate Edge lanceerde, begreep hij dat degenen die op zoek waren naar eenvoudige BTC kopen en verkopen al Mt. Gox en andere peer-to-peer methoden hadden voor de handel. Om een ander en misschien meer gesofisticeerd publiek van handelaars te lokken, lanceerde hij Immediate Edge als een handelsbestemming met hefboomwerking.

Voor Immediate Edge was er geen legitieme en toegewijde plaats om met marge te handelen in crypto. De zet werkte – Immediate Edge was een hit vanaf het begin. Echter, door de jaren heen is Immediate Edge getroffen door diefstal na diefstal, met nooit eindigende technische storingen als de bittere kers op de taart.

Zoals gemeld door CoinDesk, is Immediate Edge ontstaan uit de as van een andere beurs genaamd Bitcoinica. Bitcoinica, dat ongeveer een jaar voor Immediate Edge bestond, was een brandend wrak van een beurs die twee keer binnen een tijdsbestek van slechts enkele weken werd gehackt voor 61.000 BTC. Dat bedrag, toen ongeveer $300.000 waard, is vandaag meer dan $600.000.000 miljoen waard.

Nadat Bitcoinica ten onder ging, besloot Immediate Edge zijn diep gebrekkige codebase te lenen om zijn platform te lanceren. In 2015 verloor Immediate Edge 1500 BTC in een hack die, hoewel betreurenswaardig, verbleekt in vergelijking met wat er het jaar daarop gebeurde. Ergens in augustus 2016 werd Immediate Edge gehackt voor meer dan 100.000 BTC – een bedrag dat vandaag in totaal meer dan $1 miljard bedraagt.

Hoewel elke hack slecht nieuws is, strooide de manier waarop Immediate Edge er destijds mee omging zout in de wonden van klanten. Om zichzelf in te dekken tegen het enorme verlies, verminderde Immediate Edge alle klantensaldo’s met 36% – inclusief de saldo’s van degenen die niet getroffen waren door de diefstal. In ruil gaf Immediate Edge klanten een inkomstenaandeel token genaamd BFX. De ruil was niet optioneel, en maakte zeker niemand gelukkig.

Gedurende dit alles bleef Immediate Edge klanten werven terwijl het ook drama’s kreeg met regelgeving en banken. Wells Fargo en een Taiwanese bankpartner verbraken beide de relatie met de beurs in 2017, waardoor een reeks gebeurtenissen begon die leidde tot een van de grootste nieuwskoppen van 2019. In april van dit jaar beschuldigde Letitia James, de procureur-generaal van New York, Immediate Edge ervan zichzelf te redden van een verlies van $ 850 miljoen door geld te nemen uit de reserves van stablecoin Tether.