Er BTC klar til at oprette en ny rekord? ETH-priser blæser forbi $ 500

Bitcoin, den første kryptokurrency nogensinde, ser klar til at sætte en ny rekordhøj rekord efter at have fortsat sit samtykke i dagens sessioner.

BTC fortsatte med sine syv solide uger med positiv prismoment, da den samlede sig fra $ 18.500 niveauet efter at have konsolideret under $ 18K i flere dage. BTCUSD eksploderede forbi $ 18.700 for første gang siden toppen af det tidligere tyremarked i 2017.

Tyrernes bemærkelsesværdige skub så endda flagskibskryptoen nå en ny årlig højde på $ 18.800, før den trak sig lidt lavere tilbage. På tidspunktet for denne artikels skrivning skifter BTC hænder til $ 18,708, da det sigter mod at overvinde sin endelige modstand, inden der sættes en ny rekordhøjde.

Bitcoin Profit prishandling fortsætter med at varme op, og investorer er håbefulde på, at mønten snart vil rydde det højeste niveau på $ 20.000. Et sådant skridt højere ville sandsynligvis udløse en massiv FOMO-bølge for at oversvømme markedet og sende BTC-prisen til astronomiske priser.

Er BTC-pris klar til at sætte en ny rekord?

FOMO er allerede kommet ind i rummet, og der er meget lidt modstand tilbage, før BTC rydder $ 20K-mærket. I betragtning af dette stigende købspres og hvor stærkt kryptokurrencyens opadgående momentum har været i de sidste par uger, kunne en ny all-time high blive sat meget snart.

Faktisk kan chancen for, at BTC sætter en ny rekord inden måneden eller endda ugen, ikke udelukkes.

Som vi rapporterede tidligere i dag, har Bitcoins genopståede prishandling udløst en ny bølge af interesse fra store spillere på Wall Street i den forløbne uge.

For eksempel tip Nigel Green, administrerende direktør for DeVere Group, investorer til at fortsætte med at strømme ind i sikre havneaktiver som BTC som et skjold mod inflation. Green projicerede også, at nye tendenser som kryptooptagelse blandt yngre kunder og øget global handel ville være godt for Bitcoin.

DoubleLine Capital CEO Jeffrey Gundlach, der tidligere havde udtrykt skepsis over for det voksende kryptorum, annoncerede også støtte til Bitcoin.

Den seneste Wall Street-veteran, der deler en bullish forudsigelse om kryptovalutas fremtid, er investeringschef for Blackrock. Han erklærede, at den digitale aktivklasse er kommet for at blive og forventet, at BTC kunne erstatte guld over tid.

En sådan stærk godkendelse af BTC fra et af Wall Street’s største og mest velrenommerede kapitalforvaltningsfirmaer blev betragtet som ekstremt bullish af kryptoanalytikere.

Raoul Pal, administrerende direktør for Real Vision, kommenterede Blackrock CIOs syn på verdens førende krypto.

”Dette er enorme nyheder. Dette er det største kapitalforvaltningsfirma på jorden. 2021 er ved at blive et år med alvorlig udbudsmangel i forhold til efterspørgsel i Bitcoin og opadrettede prisforskydninger, twitterede Pal.

ETH-prisen hæves til $ 500

I går samlede ETHUSD sig tæt på $ 495, men det kunne ikke teste $ 500-niveauet. Den øverste altcoin korrigeres lavere og handles under det centrale $ 485 omdrejningsniveau.

Tyrerne fandt imidlertid stærk støtte nær $ 465-niveauet og katalyserede en intens stigning højere end $ 500. ETH handles til $ 505 i pressetiden.