Een Bitcoiner zit achter de recente bancaire Crypto Clarity

Anthony Pompliano, vaak aangeduid als Pomp, woog in op een recente regelgevende update, gedeeltelijk geholpen door een speler uit de crypto-industrie.

De recente regelgevende goedkeuring voor bancaire cryptobewaring komt nadat een Coinbase aluin een prominente plaats innam als de Waarnemend Controleur van de Munt voor het Bureau van de Controleur van de Munt, of OCC – een Amerikaanse bankentoezichthouder.

„,,Er is één belangrijke verandering die in de loop van de laatste 60 dagen voorkwam,“ Morgan Creek Digitale mede-stichter Anthony Pompliano bovengenoemd in een 23 Juli episode van zijn YouTube toont, Lunchgeld.

Pomp toegevoegd:

Brian Brooks, die vroeger de belangrijkste juridische medewerker van Coinbase was, is nu de Waarnemende Comptroller van de Munt. Hij heeft de leiding, dus er is een Bitcoiner in het kippenhok, en ze laten hem binnen.

De Amerikaanse overheidstoezichthouder brengt crypto duidelijkheid…

Crypto zit buiten het reguliere geldsysteem en positioneert de gebruikers als hun eigen bank, met eigen middelen. Banken hebben echter vaak interactie met het crypto-ecosysteem wanneer gebruikers contant geld naar crypto-beurzen of -diensten sturen. Sommige gebruikers willen misschien ook geen eigen geld aanhouden, of diensten of entiteiten die hun crypto-kapitaal in bewaring hebben.

De crypto-industrie heeft op 22 juli van de OCC een duidelijke regelgeving ontvangen, waardoor federaal gecharterde banken het startsein hebben gegeven voor de bewaarneming van digitale activa.

Voorafgaand aan deze uitspraak, zei Pomp een groot aantal federaal geregelde banken van crypto-betrokkenheid schuwden, aanhalend OCC beperkingen. Pomp nam nota van Beken maakte geen regelgevende veranderingen, maar verstrekte eenvoudig duidelijkheid aan de het bankwezen van de cryptobewaringsscène.

De duidelijkheid helpt de industrie

Banken gaan custodial services uitbouwen, banken gaan crypto-bedrijven overnemen,“ zei Pomp, verwijzend naar het toekomstige effect van de recente regeringshelderheid. „Ook, je gaat crypto bedrijven zien proberen om software te creëren om te verkopen in de banken,“ zei hij.

Pomp toegevoegd:

„Elke valuta zal digitaal zijn. Digitale dollar, digitale yen, digitale euro, Bitcoin, Weegschaal. Elke valuta in de wereld zal digitaal zijn en de concurrentie zal niet op de technologielaag liggen, maar op de monetaire beleidslaag. Bitcoin heeft het superieure monetaire beleid en Bitcoin zal de wereldwijde reservevaluta zijn“.

Een voorvechter van Bitcoin Investor, Pomp heeft eerder opgemerkt dat de munt een prijslijn is die geen verband houdt met de mainstream-markten.