BTC Boost: Salamaverkkoa tukeva Bitcoin-alusta voitti 150 000 dollarin apurahan

San Franciscossa sijaitseva salauspörssi Kraken myöntää 150 000 dollarin avustus avoimen lähdekoodin Bitcoin-maksuprosessorille.

Vastaanottaja BTCPay on avustajien luoma ja ylläpitämä ilmainen alusta

Sen avulla käyttäjät voivat isännöidä omia hajautettuja, sensuuria kestäviä palvelimia ja tehdä vertaisverkkokauppoja Bitcoin Profit verkossa. Alusta tarjoaa myös yritysystävällisiä ominaisuuksia, kuten QuickBooks-integraatio ja tuki salamaverkkoon.

Sen lisäksi, että Kraken tukee BTCPay-tukea apurahan kautta, se antaa käyttäjille mahdollisuuden maksaa sen salausvaluuttakaupan päätelaitteesta, Cryptowatchista, BTCPay: n kautta.

Krakenin strategi Pierre Rochard toteaa lausunnossaan

”BTCPayn ansiosta yrityksillä on täysi vapaus käyttää kätevästi turvallista digitaalista kassajärjestelmää, nimeltään Bitcoin. Bitcoinin hyväksyminen maksuna voi olla tuotteesi, viimeisen mahdollisen maksujärjestelmäsi tai vain yhden monista kassavaihtoehdoista keskeinen piirre. ”

150 000 dollarin apuraha on suurin BTCPay saanut tähän mennessä. Varoja käytetään tarjoamaan ratkaisuja pienille yrityksille, kuten tarjoamaan enemmän integraatioita ja auttamaan käyttäjiä perustamaan turvallisia lompakot. BTCPayn mukaan tämä kumppanuus on ollut kauan aikaa myötä.

”BTCPay Server Foundation -säätiön perustamisen jälkeen olemme vastaanottaneet jatkuvia” WEN KRAKEN ”-viestejä DM: n kautta ja yhteisökeskusteluissamme. Intohimo, jonka ihmiset ovat kiinnittäneet sekä Krakenin että meidän yhteisöihimme saadakseen tämän tapahtumaan, on todella uskomaton. ”